Rull deg en kake

13. november 2012Aktuelt
Deilig rullekake med bringebærsyltetøy og vaniljeiskrem. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Espen Grønli.)
Deilig rullekake med bringebærsyltetøy og vaniljeiskrem. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Espen Grønli.)

Lett å lage. Godt å spise.

Rullekake minner kanskje litt om gamle dager?

Men det er enkel og ujålete festmat, og de fleste rullekaker egner seg ypperlig til frysing. Så har du en deilig bit å ta frem skulle noen komme uanmeldt på kaffebesøk.

Her får du fem oppskrifter på rullekake – og en oppskrift der rullekaken blir brukt på en litt annen måte.

God baking!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:31


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?