Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Syv fine kaffekopper vi har lyst på nå

26. april 2021Aktuelt
Gjør det ekstra koselig å ta kaffepausen med disse lekre koppene. Koppene til venstre er fra Hay, mens de til høyre er fra Arhoj.
Gjør det ekstra koselig å ta kaffepausen med disse lekre koppene. Koppene til venstre er fra Hay, mens de til høyre er fra Arhoj.
Foto: Produsentene/HAY/Arhoj

På hjemmekontor slipper du i hvert fall at koppen din forsvinner fra den felles oppvaskmaskinen, for så å aldri dukke opp igjen.

Hjemmekontor eller ei, kaffe (og te) drikker vi uansett. Derfor har vi samlet et lite knippe fine kaffekopper som forhåpentligvis kan inspirere og spre litt ekstra glede neste gang du tar en slurk.

Produktene i saken er nøye utvalgt av våre uavhengige journalister. Ingen butikker kan kjøpe en plass til sine varer i denne artikkelen. I tråd med den digitale journalistikken og lesernes informasjonsbehov lenker kommersiell avdeling til tjenesten Prisjakt etter journalistene har gjort sine uavhengige valg. Disse lenkene er merket som annonse.

Lysten på litt ekstra farge i tilværelsen? Ta en titt på denne saken:

Foto: Produsentene

Sjarmerende terracotta

Det er noe ekstra koselig med en terracotta-kopp. Denne er laget i Portugal, og er håndmalt med en lekker hvit og mørkeblå glasur.

Den koster 120 kroner hos Kiosk48th.

Foto: Produsentene

Regnbuens farger

Trenger kjøkkenet ditt litt farger? Da kan disse koppene fra Hay være et bra alternativ. De kommer i fire duse pastellfarger, og utgjør en liten regnbue der de står.

Foto: Produsentene

Dansk keramikk

Arhoj er et dansk studio som lager utrolig fine og fargerike kopper. Vi har tidligere trukket fram deres «chug mugs», som er en litt stautere kopp enn den delikate Mion mug som du ser under. Mion mug er en del av Arhojs «Edo series», og den kommer også i mange forskjellige farger. Selv falt vi for denne blåtonen.

Foto: Produsentene

Kunst og kopp i ett

Hay har her samarbeidet med en kunstner som lager kopper som både kan brukes som - nettopp - kopper, og som små kunstobjekter. Det er to andre varianter i serien (ref. det øverste bildet i saken), så da er det bare å velge seg ut sin favoritt.

Foto: Produsentene

Retro

Denne koppen fra japanske Kinto har nesten et litt retro preg på grunn av fargen og kaffeskålen i tre.

Foto: Produsentene

Tøft uttrykk

Mens denne koppen fra samme merke har et helt annet, men minst like stilig, uttrykk.

Foto: Produsentene

Helt enkelt

Og så en klassisk og helt enkel hvit kopp fra Serax. Noen ganger er det enkle det beste.

Hvis du synes det er irriterende at kaffen eller teen alltid blir kald før du rekker å drikke den opp, kan du ta en titt på The Ember Ceramic Mug. Dette er intet mindre enn en smartkopp som holder drikken varm. Våre kolleger hos Tek.no har selvfølgelig testet den - du kan lese dommen deres her. Du kan også gjøre gode koppekupp i mange bruktbutikker, eller på nett, for eksempel på Finn eller Tise. For ordens skyld, Finn og VG har samme eier, Schibsted.

Publisert: 26.04.2021 kl. 14:53
Oppdatert: 11.05.2021 kl. 13:29


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?