YouTube-fenomenet Filip Poon tipser: Slik lager du hans favoritt-fisketaco

1. juni 2021Aktuelt
FAVORITT: 25-åringen Filip Poon er en av Sveriges største matprofiler på YouTube. Her har han laget en av sine favorittretter - fisketaco.
FAVORITT: 25-åringen Filip Poon er en av Sveriges største matprofiler på YouTube. Her har han laget en av sine favorittretter - fisketaco.
Foto: David Back
Silje-Lisette Tennøy
Silje-Lisette Tennøy
Journalist Godt.no

Matprofilen Filip Poon gjør suksess med sine matvideoer. Nå deler han noen av sine beste tips.

Med over 134 000 følgere på YouTube, er Filip Poon en av Sveriges største matprofiler på kanalen. Han ble hyperpopulær etter at han deltok i «Sveriges mästerkock» i 2015, og kort tid etter tok han gull i olympiske leker i matlaging sammen med kokkelaget Stockholm Culinary Team i 2016.

Denne våren er han vært aktuell med programmet «Filip Poons beste retter» på Matkanalen.

En av favorittrettene til Filip Poon er fisketaco med en asiatisk vri:

YouTube-fenomenet Filip Poon: Fisketaco med asiatisk touch

Slik blir fisketacoen bedre

– Dette er et tips som gjør fisken perfekt, sier Filip Poon i videoen og viser hva du må gjøre for å maksimere smaksopplevelsen.

For ifølge han skal man helst gjøre én ting før man begynner å panere fisken. Det er å legge den i saltlake.

– Da blir det en mer smaksrik og bedre fisk, helt enkelt. Og dette funker så klart på alle typer fisk, sier han.

YouTube-fenomenet Filip Poon: Derfor bør du salte fisken

– Den beste chilimajonesen

For å få til prikken over i’en på denne retten, bør du lage en chilimajones. Det er denne dressingen som gir retten den asiatiske vrien, i tillegg er den enkel å lage og et supergodt tilbehør!

– Dette er den beste chilimajonesen du noensinne kommer til å smake, sier han.

YouTube-fenomenet Filip Poon: Chilimajones

Publisert: 01.06.2021 kl. 15:46


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?