Lise Finckenhagen løfter hjemmelunsjen

26. februar 2021Aktuelt
HJEMMELUKSUS: Med enkle ingredienser og grep kan hjemmelunsjen bli luksuslunsj.
HJEMMELUKSUS: Med enkle ingredienser og grep kan hjemmelunsjen bli luksuslunsj.
Foto: Johanna Siring/VG

Noen ganger er det forbausende lite som skal til for å gjøre noe ganske vanlig til noe litt mer spennende.

Sånn er det med brødskiven på hjemmekontoret også, eller hjemmekontor-lunsjen. Det finnes dager hvor det er helt på sin plass med en deilig frisk salat med sprøtt bacon, saftige tomater og rause mengder kremet dressing med både hvitløk og gressløk.

Dager hvor du tenker at brødskiven fortjener en «makeover» med soyamarinert laks, avokadowasabikrem og tynne epleskiver, eller det smilende egget ber pent om både rekerøre og lakserogn.

Da kan disse lunsjforslagene være midt i blinken.

Og hvis du noen gang skulle bli usikker, kan jeg forsikre deg om at det aller aller meste blir bedre med en pannestekt toast med altfor mye smeltet ost! God lunsj!

Publisert: 26.02.2021 kl. 12:08
Oppdatert: 11.01.2022 kl. 14:36


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?