Til hovedinnhold

Tilbehør til viltmiddagen

13. november 2012Aktuelt
Prøv rosenkål med bacon og løk til viltmiddagen. (Foto: Jan Soppeland.)
Prøv rosenkål med bacon og løk til viltmiddagen. (Foto: Jan Soppeland.)

Deilige sauser, marinader og grønnsaker som passer ypperlig til høstens viltfangst.

Uansett om det er elgbiff, reinsdyrstek eller hjortefilet som står på menyen, så er det mye tilbehør som passer godt til alle slags viltmiddager.

Prøv rosenkål tilberedt med løk og bacon, eller mariner viltkjøttet i rødvinsmarinade på forhånd.

Server viltet med en spennende chutney på epler eller multer, eller sylt dine egne neper.

Rørte tyttebær er klassisk tilbehør til viltmiddagen, og ekstra godt smaker det når det er helt nyrørt.

God viltmiddag!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:51
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:44


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?