Til hovedinnhold

Fetaost på mange måter

13. november 2012Aktuelt
By på torskefilet med deilig kombinasjon av spinat og fetaost. (Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Aina Hole.)
By på torskefilet med deilig kombinasjon av spinat og fetaost. (Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Aina Hole.)

Fetaost kan friske opp mer enn den greske salaten.

Vi er mest vant til å se fetaosten i greske salater eller kanskje som snacks i en litt oljete marinade.

Men den kremede, greske osten er god å bruke i mange forskjellige typer mat – hva med å prøve muffins med oliven og fetaost eller bruke osten som ”saus” til torskefileten?

Her får du seks oppskrifter hvor vi bruker fetaost på en litt annen måte.

Kombiner spinat og fetaost og server med torskefileten, en smakfull og litt annerledes versjon av torskemiddagen. Eller lag en salat med vannmelon, fetaost og pinjekjerner, det blir gøyalt tilbehør til kylling eller spekemat.

Lag wraps med grillet aubergine, tomater, basilikum og fetaost - eller bak muffins med fetaost og sorte oliven og server til en salat eller en varm suppe.

Du kan også la deg inspirere av Hellas og lage en pai med tomater, fetaost og timian. Eller av Italia og ha fetaosten i en risotto med tomat og basilikum.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:22


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?