Helgens meny er klar
Denne helgen byr vi på italiensk – pizza som i Napoli, kylling med parmaskinke og risotto med sopp.
Denne helgen kan du by på italienske spesialiteter; begynn helgen med pizza som i Napoli, lørdagens kyllingfilet bringer deg rett til Italia med smak av parmaskinke, mozzarella og balsamicoeddik og på søndag kan du utfordre deg selv med en risotto med sopp og persille.
Pizza som i Napoli
Italiensk klassiker som kan varieres med ulik topping. Denne gang med mozzarella og parmaskinke.
Pizza som i Napoli. (Foto: Reidar Kollstad.)
Kyllingfilet med parmaskinke og urter
Forza kyllingsnacks. Denne vil bringe deg rett til Italia, bare lukk øynene mens du spiser.
Kyllingfilet med parmaskinke og urter. (Foto: Trygve Indrelid.)
Risotto med sopp og persille
Risotto er en forunderlig delikatesse som stormbegeistrer de fleste som får den servert for første gang. Én av fordelene er at du kan servere hele middagen i én gryte.
Risotto med sopp og persille. (Foto: Jan Inge Haga.)
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52
Lag deg en gratis konto