Til hovedinnhold

Helgens meny er klar

13. november 2012Aktuelt
By på italienske smaker denne helgen. (Foto: Reidar Kollstad/Trygve Indrelid/Jan Inge Haga.)
By på italienske smaker denne helgen. (Foto: Reidar Kollstad/Trygve Indrelid/Jan Inge Haga.)

Denne helgen byr vi på italiensk – pizza som i Napoli, kylling med parmaskinke og risotto med sopp.

Denne helgen kan du by på italienske spesialiteter; begynn helgen med pizza som i Napoli, lørdagens kyllingfilet bringer deg rett til Italia med smak av parmaskinke, mozzarella og balsamicoeddik og på søndag kan du utfordre deg selv med en risotto med sopp og persille.

Pizza som i Napoli

Italiensk klassiker som kan varieres med ulik topping. Denne gang med mozzarella og parmaskinke.

Pizza som i Napoli. (Foto: Reidar Kollstad.)

Kyllingfilet med parmaskinke og urter

Forza kyllingsnacks. Denne vil bringe deg rett til Italia, bare lukk øynene mens du spiser.

Kyllingfilet med parmaskinke og urter.
Kyllingfilet med parmaskinke og urter.

Kyllingfilet med parmaskinke og urter. (Foto: Trygve Indrelid.)

Risotto med sopp og persille

Risotto er en forunderlig delikatesse som stormbegeistrer de fleste som får den servert for første gang. Én av fordelene er at du kan servere hele middagen i én gryte.

Risotto med sopp og persille.
Risotto med sopp og persille.

Risotto med sopp og persille. (Foto: Jan Inge Haga.)

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?