Fluffy påskefrokost
Start dagen med amerikanske pannekaker.
Amerikanske pannekaker skiller seg fra våre norske pannekaker i at de er litt mindre og mye luftigere – og at de helst spises til frokost.
Som med våre norske pannekaker, finnes det utallige oppskrifter på amerikanske pannekaker; og utallige meninger om hvilket tilbehør man skal servere til.
Her får du fire oppskrifter med forskjellige fremgangsmåter – så er det bare å prøve seg frem til du finner din favoritt.
Server med lønnesirup eller sprøstekt bacon eller blåbærsyltetøy eller friske jordbær eller smør eller vaniljekesam eller hva du enn måtte ønske!
Amerikanernes berømte frokostpannekaker er gjerne litt mindre, og litt tykkere, enn våre middagspannekaker - og knallgode med friske bær til.
Gluten- og laktosefritt? Ikke noe problem! Disse amerikanske pannekakene er luftige og friske, og veldig lette å lage.
Ha cottage cheese i røren og server ekstra luftige pannekaker med hjemmelaget blåbærsirup ved siden av.
Matblogger Sebastian har eplebiter i røren til pannekakene og serverer dem med hjemmelaget jordbærsaus.