Til hovedinnhold

Fluffy påskefrokost

BREAKFAST IN AMERICA: Lett, søtt og lekkert med amerikanske pannekaker med lønnesirup og friske bær. Foto: Magnar Kirknes.
BREAKFAST IN AMERICA: Lett, søtt og lekkert med amerikanske pannekaker med lønnesirup og friske bær. Foto: Magnar Kirknes.

Start dagen med amerikanske pannekaker.


Amerikanske pannekaker skiller seg fra våre norske pannekaker i at de er litt mindre og mye luftigere – og at de helst spises til frokost.

Som med våre norske pannekaker, finnes det utallige oppskrifter på amerikanske pannekaker; og utallige meninger om hvilket tilbehør man skal servere til.

Her får du fire oppskrifter med forskjellige fremgangsmåter – så er det bare å prøve seg frem til du finner din favoritt.

Server med lønnesirup eller sprøstekt bacon eller blåbærsyltetøy eller friske jordbær eller smør eller vaniljekesam eller hva du enn måtte ønske!

Foto: Magnar Kirknes.
Foto: Magnar Kirknes.

Amerikanernes berømte frokostpannekaker er gjerne litt mindre, og litt tykkere, enn våre middagspannekaker - og knallgode med friske bær til.

Foto: Julie Ilona Balas.
Foto: Julie Ilona Balas.

Gluten- og laktosefritt? Ikke noe problem! Disse amerikanske pannekakene er luftige og friske, og veldig lette å lage.

Foto: Sara Johannessen
Foto: Sara Johannessen

Ha cottage cheese i røren og server ekstra luftige pannekaker med hjemmelaget blåbærsirup ved siden av.

Foto: Sebastian Skauen Johnsen.
Foto: Sebastian Skauen Johnsen.

Matblogger Sebastian har eplebiter i røren til pannekakene og serverer dem med hjemmelaget jordbærsaus.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?