Fluffy påskefrokost

BREAKFAST IN AMERICA: Lett, søtt og lekkert med amerikanske pannekaker med lønnesirup og friske bær. Foto: Magnar Kirknes.
BREAKFAST IN AMERICA: Lett, søtt og lekkert med amerikanske pannekaker med lønnesirup og friske bær. Foto: Magnar Kirknes.
Pia Cecilie Vabro

Start dagen med amerikanske pannekaker.

Amerikanske pannekaker skiller seg fra våre norske pannekaker i at de er litt mindre og mye luftigere – og at de helst spises til frokost.

Som med våre norske pannekaker, finnes det utallige oppskrifter på amerikanske pannekaker; og utallige meninger om hvilket tilbehør man skal servere til.

Her får du fire oppskrifter med forskjellige fremgangsmåter – så er det bare å prøve seg frem til du finner din favoritt.

Server med lønnesirup eller sprøstekt bacon eller blåbærsyltetøy eller friske jordbær eller smør eller vaniljekesam eller hva du enn måtte ønske!

Foto: Magnar Kirknes.
Foto: Magnar Kirknes.

Amerikanernes berømte frokostpannekaker er gjerne litt mindre, og litt tykkere, enn våre middagspannekaker - og knallgode med friske bær til.

Foto: Julie Ilona Balas.
Foto: Julie Ilona Balas.

Gluten- og laktosefritt? Ikke noe problem! Disse amerikanske pannekakene er luftige og friske, og veldig lette å lage.

Foto: Sara Johannessen
Foto: Sara Johannessen

Ha cottage cheese i røren og server ekstra luftige pannekaker med hjemmelaget blåbærsirup ved siden av.

Foto: Sebastian Skauen Johnsen.
Foto: Sebastian Skauen Johnsen.

Matblogger Sebastian har eplebiter i røren til pannekakene og serverer dem med hjemmelaget jordbærsaus.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?