Fem varmende gryteretter til vinteren

2. september 2016Aktuelt
FINN EN FAVORITT: Svinenakke med sitron, salve og tomat eller kylling i kokos og curry - det finnes mange måter å piffe opp høstens gryteretter. Foto: Sara Johannessen/VG
FINN EN FAVORITT: Svinenakke med sitron, salve og tomat eller kylling i kokos og curry - det finnes mange måter å piffe opp høstens gryteretter. Foto: Sara Johannessen/VG

Fra viltgryte til kylling i curry - høsten er tiden for avspenning og fordypning i grytenes hemmeligheter.

Kunsten er å velge ingredienser som passer godt sammen og som utfyller hverandre i smakene. Det finnes et utall varianter, fra alle land og regioner. Ofte basert på tradisjoner, lokal råvarer og sesong, ispedd personlige krydderblandinger, kreativitet og noen ganger litt ekstra tid.

Det finnes knapt et bedre tidspunkt for å oppdatere din gamle «kjøtt i mørke»-favoritt med en fargerik, spenstig og raus utgave.

Ta høstkosen med deg inn, her er fem gryter som varmer ditt sinn!

Følg Lise på Instagram for bilder fra bak i kulissene og matinspirasjon. Vis oss gjerne din beste høstgryte ved å dele bilder og merke dem med #godtno.

Publisert: 02.09.2016 kl. 09:11
Oppdatert: 03.11.2016 kl. 14:04


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?