Godt er årets magasin

9. mai 2019Aktuelt
GLADE VINNERE: Natalie Ngo, Maria T. Helgeby, Toini Thanem, Audun Solberg og Anders Kolberg på scenen i Bergen. Foto: Eivind Senneset/MBL
GLADE VINNERE: Natalie Ngo, Maria T. Helgeby, Toini Thanem, Audun Solberg og Anders Kolberg på scenen i Bergen. Foto: Eivind Senneset/MBL

Gjev pris til Godt.

Godt vant prisen for Årets magasin under utdelingen av Årets mediepriser i Bergen i går. Mediebedriftenes Landsforening står bak kåringen. I juryens begrunnelse het det at magasinet har nådd flere milepæler i 2018 og kan vise til solid vekst i året som har gått.

Prisen ble delt ut av kulturminister Trine Skei Grande.

«De evner å tiltrekke seg lesere fra flere generasjoner gjennom å være tro mot nisjen, og ved å hente stemmer og bidragsytere fra alle lag. Magasinet inspirerer og imponerer med både antall saker som produseres og antall flater de når sine lesere på. Årets magasin gir leserne godt forbrukerstoff, og utfordrer samtidig sjangeren og nisjen med nyskapende journalistikk. Magasinet er noe så sjeldent som et papirspinoff av et nettsted – årets magasin er Godt,» sa Skei Grande på scenen.

– Vi er en liten gjeng som står på hver dag for å inspirere og spre matglede. Dette viser at det ikke nødvendigvis er antallet hoder som teller, men de riktige hodene, sa Godt-journalist Natalie Yen Ngo Granum da hun mottok prisen sammen med Godt-kollegaene Maria Tveiten Helgeby, Toini Thanem, Audun Solberg og Anders Kolberg i går.

De andre nominerte i samme kategori var Elle, Det Nye, Politiforum og Vagabond.

Ifølge MBL omfatter prisen for årets magasin alle kanaler et magasin har. Godt.no ble lansert i 2013, og Godt-magasinet har blitt utgitt på papir siden 2015.

– Vi er veldig glad for denne anerkjennelsen og vil også sende en stor takk til alle våre lesere, sier journalist Maria Tveiten Helgeby.

VG vant flere priser under utdelingen i går, blant annet Den store journalistprisen for Tolga-saken.

Saken ble oppdatert 14.05.19

Publisert: 09.05.2019 kl. 11:40
Oppdatert: 14.05.2019 kl. 10:34


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?