Tøft med thaisuppe

13. november 2012Aktuelt
Smakfull thaisuppe med kylling og kokosmelk kan serveres med ekstra rød chili og koriander. (Foto: Trygve Indrelid.)
Smakfull thaisuppe med kylling og kokosmelk kan serveres med ekstra rød chili og koriander. (Foto: Trygve Indrelid.)

Fire oppskrifter på gode, varmende thaisupper.

Finnes det noe mer varmende og rensende enn en skikkelig het og smakfull thaisuppe?

Smakt til med chili, sitrongress, ingefær, kaffirlime, galangal og fiskesaus er det ofte mange ingredienser som går inn i disse suppene, men til gjengjeld smaker de av alt de skal; den perfekte balansen mellom søtt, salt, surt og bittert er nemlig noe av det viktigste i thai matlaging.

I tillegg er de flinke til å gi matrettene sine en god «hit» ved sjenerøs bruk av chili.

Her får du fire forskjellige oppskrifter på supper inspirert av det thailandske kjøkken – prøv en med fisk, vegetarvarianten eller deilig kyllingsuppe; hvor hot den blir avgjør du selv ved hvor mye chili du har i.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:37


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?