Til hovedinnhold

Grove muffins

13. november 2012Aktuelt
Spis tomatmuffinsene nystekte - gjerne som tilbehør til en gryterett eller suppe. (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Synøve Dreyer.)
Spis tomatmuffinsene nystekte - gjerne som tilbehør til en gryterett eller suppe. (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Synøve Dreyer.)

Perfekt som tilbehør eller turmat.

Muffins trenger ikke å være kakemat. Grove muffins er deilig til supper eller ved siden av en salat. De passer også veldig godt som turmat eller niste.

Tomatmuffinsen bakes med sammalt mel og både soltørkede og friske tomater. En litt gresk variant kan du få ved å lage muffins med oliven og fetaost.

Muffins proppfull av grønnsaker topper du med salami og hvitost. Potetmuffinsen er nesten som en omelett å regne, og er fylt med bacon, spinat og sjampinjong - ypperlig som turmat.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:41


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?