Koteletter er kraftkost

Prøv svinekoteletter med grønnsaker med urter og hvitløk for en enkel og god middag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Prøv svinekoteletter med grønnsaker med urter og hvitløk for en enkel og god middag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Pia Cecilie Vabro

Svinekotelett er billig, rask og skikkelig middagsmat – her får du seks oppskrifter med svinekoteletter.

Koteletten kan varieres i det uendelige. Den kan grilles i panne, stekes på komfyren eller bakes i ovnen.

Server saftige, ovnsstekte grønnsaker til pannestekte koteletter. Eller server kotelettene med kremet pasta med soltørkede tomater til. Eller hiv kotelettene i grillpannen med provencekrydder og server med grillet tomat, løk og poteter.

Du kan også steke kotelettene i ovnen, med oppskårne grønnsaker i formen gjør middagen seg nesten helt selv. Mango er godt til svinekjøtt, så prøv å lage stekte koteletter med mangosaus med hint av chili. Selv om koteletter kanskje er mest hverdagsmat, kan man også lage festmat av dem, bare fyll koteletten med skinke og ost og serverer dem med marinerte poteter med dill.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?