Til hovedinnhold

Kylie Jenner avslører «cravings» under graviditeten

13. mars 2018Aktuelt
VERDENSKJENT: Superkjendisen og sminke-entreprenøren Kylie Jenner fikk sitt første barn med rapperen Travis Scott i februar. Her avbildet i 2017. Foto: Carlo Allegri/Reuters
VERDENSKJENT: Superkjendisen og sminke-entreprenøren Kylie Jenner fikk sitt første barn med rapperen Travis Scott i februar. Her avbildet i 2017. Foto: Carlo Allegri/Reuters

Superstjernen fikk plutselig lyst på noe hun vanligvis ikke likte.

Etter flere måneder med spekulasjoner bekreftet realitystjernen (20) at hun hadde vært gravid, og fødte en datter i begynnelsen av februar. Siden da har hun porsjonert ut detaljene og bildene av den nyfødte og mammalivet.

Nylig brukte Kylie Jenner imidlertid halvannen time av kvelden på å svare på spørsmål fra fans på Twitter, hvor hun blant annet får spørsmål om hva hun «cravet» mest under graviditeten, skriver matnettstedet Delish.

«Eggos! Jeg likte dem aldri før jeg ble gravid og har ikke spist en siden jeg fødte henne. [ ... ]», svarer superkjendisen på Twitter.

Eggos er en form for frosne og runde ferdigvafler man kan varme i brødristeren. For oss i Norge er nok Eggos mest kjent fra den populære Netflix-serien «Stranger Things».

Her får man flere ganger se mystiske Eleven med den karakteristiske gule og røde boksen. Selv om hun kun spiser den originale varianten, kommer de i flere smaker - blant annet kanelsnurr med brunt sukker, og vanilje, ifølge Food and Wine.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KJENT STIL: Eleven fra den populære TV-serien er glad i Eggos. Foto: Netflix
KJENT STIL: Eleven fra den populære TV-serien er glad i Eggos. Foto: Netflix

Savnet sushi

Videre forteller 20-åringen at hun også hadde lyst på mat fra burgerkjeden In-N-Out Burger, og doughnuts.

Og den verste delen av graviditeten? Det må ha vært å ikke kunne spise sushi, spøker Kylie og skriver videre at hun hadde «en perfekt opplevelse».

Kylie Jenner er den yngste i søskenflokken til Kardashian-Jenner-familien. Ifølge Forbes er hun en av de rikeste unge kvinnene i verden og tjener dessuten det dobbelte som storesøsteren Kim Kardashian. I tillegg til å ha 105 millioner følgere på Instagram, har hun gjort stor suksess med egen sminkekolleksjon.

Publisert: 13.03.2018 kl. 14:54
Oppdatert: 14.03.2018 kl. 09:47


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?