Lise Finckenhagens grilltilbehør: Pølsebrød, burgerbrød, dressinger og syltede grønnsaker
En nydelig burger fortjener et mykt, saftig og luftig kvalitetsbrød. Og det kan du bake selv, i ekte brioche-stil.
Det samme gjelder for pølsebrød: Ferske og nybakte er de så gode at du fort kan glemme hele pølsa (eldstemann brukte de som sandwichbrød).
Jeg har her laget to typer deiger som begge kan brukes til både burgerbrød og pølsebrød, en deig etter «vanlige» prinsipper, og en deig med egg og smør som tilsettes underveis i eltingen, og kaldheving.
Uansett hva du velger å fylle brødene med, så er det noe eget med hjemmelaget. Og mens du venter på at deigen skal heve, kan du like gjerne klinke til med hjemmelaget ketchup, en superrask bbq-saus og syltede grønnsaker. Med andre ord det meste du trenger av tilbehør til grillfesten. Forbausende enkelt alt sammen!
Vil du lage burger? Her finner du oppskriften på BBQ-burger med bacon og cheddar servert med hjemmelaget pommes frites:
Publisert: 14.06.2019 kl. 10:24
Oppdatert: 14.06.2019 kl. 14:08
Lag deg en gratis konto