Middag på under 20 minutter

16. august 2016Aktuelt
FAST FOOD: Du kan lage mye godt på 20 minutter. Laksetacos og nudler med kjøttsaus er både skikkelig enkelt og skikkelig digg. Foto: Sara Johannessen/VG.
FAST FOOD: Du kan lage mye godt på 20 minutter. Laksetacos og nudler med kjøttsaus er både skikkelig enkelt og skikkelig digg. Foto: Sara Johannessen/VG.

Det er mye godt som kan lages på 20 minutter. Her er tre oppskrifter på enkle og smakfulle hverdagsmiddager.

Det er ingen grunn til at hverdagsmat skal være kjedelig. Du har kanskje ikke like god tid til å lage mat på ukedagene, men du verden så mye godt man kan lage på 20 minutter. 20 effektive minutter vel å merke, sånn omtrent i hvert fall.

Hva med laksetaco? Tortilla fylt med saftig laks, avokado, mango og en frisk tomatsalsa. Selv min yngstemann som til tider kan fortelle meg at han «hater fisk», elsker laksetaco,. Så her er det håp for andre også.

Eller kanskje det kan friste med en nudelvariant i form av risnudler toppet med ingefær-, hvitløk og chilistekt kjøtt blandet med litt østerssaus, sweet chili, soya og sesam. Raskt, godt og enkelt!

Også blomkålsuppe da. «Kremet» med gresk yoghurt får den en lettere konsistens og ekstra friskhet. Servert med revet cheddarost og stekt chorizo blir hverdagsmaten skikkelig «gullkantet».

Publisert: 16.08.2016 kl. 14:11
Oppdatert: 13.11.2019 kl. 14:13


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?