Texmex og chilidogs! Her er seks pølsetilbehør du MÅ prøve
I grateng, kokt eller på grillen. Pølser i brød eller lompe er en sikker favoritt hos hele familien. Så hvorfor ikke leke litt med tilbehøret?
Det er altfor lett å falle tilbake på klassikere som rekesalat, løk, bacon og agurksalat. Enten du liker texmex eller asiatiske smaker. La deg inspirere av disse spennende pølsene.
Vis oss dine pølsebilder med #godtno, så plukker vi deg til forsiden vår.
Ettersom ingen kan pølsetilbehør bedre enn amerikanere har vi i Godt-redaksjonen saumfart amerikanske matblogger og plukket frem seks pølse-varianter vi rett og slett ikke får nok av.
Er du veggis, sier du? Matvarebutikker og helsekostbutikker får stadig flere og bedre alternativer til kjøtt. Og med toppingen i disse oppskriftene er du garantert en smaksvinner!
Toppingen til How Sweet it is er nesten som på en rykende varm bakt potet, smaksrik cheddar, søt løk og baconbiter. Oppskriften finner du her.
Den spanske osten er ikke bare velegnet til tapas. Hos Annie Eats meltes den over pølsen med hvitløk og urter.
Vi vet du elsker texmex, så hvorfor ikke gi deg hen med guacamole, salsa og smeltet cheddar på pølsen din også. Blogchef har oppskriften.
Hva med frisk og krydret asiatisk kålsalat til favorittpølsen din? Simply Recipes bruker blant annet Sriracha-saus
Hva med pølse dynket i autentisk og spicy chili? Dette er en skikkelig amerikansk favoritt. Prøv den da vel. Elise Bauer har oppskriften.
Ingen pølseliste hadde vært komplett uten en skikkelig baconpølse. Food52s variant har en frisk og asiatisk tvist. Håper det smaker.