Mediemogulen Martha Stewart på Maaemo

14. februar 2018Aktuelt
KJENDIS: Martha Stewart besøkte den norske stjernerestauranten Maaemo forrige uke. Til venstre: Bilde fra kjøkkenet i 2016. Foto: Jan Ovind/VG/Angela Weiss/AFP
KJENDIS: Martha Stewart besøkte den norske stjernerestauranten Maaemo forrige uke. Til venstre: Bilde fra kjøkkenet i 2016. Foto: Jan Ovind/VG/Angela Weiss/AFP

Omtaler måltidet som «one of the meals of a lifetime» på Twitter.

Maaemo fortsetter å bli besøkt av celebriteter: I desember i fjor besøkte «Castle»-skuespiller Molly Quinn og «The Bachelor»-produsenten Elan Gale den norske trestjernersrestauranten.

Nå har mat- og livstilsdronningen Martha Stewart tatt turen innom den anerkjente restauranten i forbindelse med et norgesbesøk.

Dette kommer fram på både Stewarts Twitter og private blogg, og på kjøkkensjef Esben Holmboe Bangs Instagram-story.

Martha Stewart er en amerikansk mediamogul som blant annet er kjent for TV-programmene «Martha Stewart Living» og «Martha», flere bøker og magasinet Martha Stewart Living. Hun var også den første kvinnelige selvgjorte milliardæren i USA, ifølge Wikipedia.

SJEF: Kokk Esben Holmboe Bang er kjøkkensjef på Maaemo. Foto: Janne Møller-Hansen/VG
SJEF: Kokk Esben Holmboe Bang er kjøkkensjef på Maaemo. Foto: Janne Møller-Hansen/VG

I tweeten, som ble postet 9. februar, skriver Stewart:

«Vi har akkurat hatt et måltid for livet i Oslo Norge på Maaemo et trestjerners spisested som spesialiserer seg på skandinaviske ingredienser og utsøkt tilberedning (sic.)»

Noen dager senere skriver hun på bloggen sin at hun fortsatt tenker på noen av de fantastiske stedene de besøkte og noe av de utsøkte restaurantene de spiste på, inkludert Maaemo.

Hun beskriver også alle rettene de spiste, blant annet retten «rømmegraut»:

«Tradisjonelt sett er rømmegrøt en delikatesse som tilberedes til spesielle anledninger, inkludert høytider. Denne retten er laget med røkt reinsdyrhjerte,» skriver kjendisen på bloggen.

Måltidet ble avsluttet med vafler. Om de skriver hun:

«Vaflene ble servert med en rekke forskjellige toppinger, inkludert preserverte bær - solbær og stikkelsbær, pisket rømme, og brunost. Det var en svært hyggelig middag for oss alle,» skriver hun avsluttende.

Maaemo er den første norske restauranten som har fått tre stjerner i den anerkjente Michelin-guiden. Dette skjedde i 2016.

Det har ikke lyktes Godt å få en kommentar fra Maaemo i skrivende stund.

Publisert: 14.02.2018 kl. 15:32


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?