Heia hjemmebaksten!
Ingenting smaker som rykende ferske, hjemmebakte hveteboller. Prøv en av disse knallgode bolleoppskriftene.
Det er noe litt spesielt med gjærbaksten. Den føles på en måte så velfortjent. Etter elting, forheving, utrulling, etterheving og steking er den ferdige baksten veldig velkommen.
Er det boller med sjokoladebiter som er favoritten? Eller foretrekker du kanelboller? Eller de med rosiner? Uansett, det er lite som er så godt som nybakte boller.
Prøv en av disse fire favorittoppskriftene på luftige, saftige boller.
I følge Godts kokk Lise Finckenhagen gjør kanelboller folk glade. Topp bollene med melis mens de fortsatt er lune, så blir de ekstra gode.
Dette er noe for barna! Ta dem med og lag verdens søteste basmeboller, med snuter fylt med vaniljekrem.
Dette er de en av de mest populære bollene på det kjente Bakeriet i Lom. Ordentlig god vaniljekrem er nøkkelen til ordentlig gode skoleboller, forteller baker MOrten Schakenda.
Både sjokolade og vanilje? Ja, hvorfor ikke, mener vår ungdomskokk Sebastian Skauen Johnsen, som byr på disse bollene med vaniljekrem og sjokoladebiter.
Publisert: 30.12.2014 kl. 11:44
Lag deg en gratis konto