Til hovedinnhold

Her er sommerens beste grillspyd

28. mai 2015Aktuelt
SUPERDIGG: Grilling i parken behøver ikke være synonymt med svidde pølser og tørre koteletter. Prøv heller noen saftige og gode grillspyd! Foto: Sara Johannessen/VG
SUPERDIGG: Grilling i parken behøver ikke være synonymt med svidde pølser og tørre koteletter. Prøv heller noen saftige og gode grillspyd! Foto: Sara Johannessen/VG

Superenkel satay, greske lammespyd eller barnevennlige pølsespyd - det finnes et grillspyd for alle og enhver.

Grilling er noe av det beste med sommeren, men det er lett å ende opp med den samme flinsteken gang etter gang. Hvis du mangler litt inspirasjon, eller rett og slett bare har lyst på noe superdigg og variert, er grillspyd perfekt. Det er bare fantasien som setter stopper for hva du kan sette sammen av smaker og råvarer.

Som en bonus er grillspyd enkelt å lage, og perfekt parkmat: Bare lag spydene på forhånd, pakk dem i en boks eller en brødpose, og sleng dem på engangsgrillen når den er varm nok. Svidde grillpølser i lompe blir aldri det sammen igjen.

Hvis du ikke er i grillspyd-humør kan du eventuelt sjekke ut disse sunne hverdagsrettene som passer på grillen - eller disse supre grønnsakene som er perfekt grillmateriale.

Bli inspirert av disse digge grillspyd-oppskriftene

Hva pleier du å ta med i parken? Del gjerne tips under.

Publisert: 28.05.2015 kl. 12:56
Oppdatert: 03.06.2016 kl. 09:28


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?