Lyst til å smake gummibjørner med rosévin-smak? Det vil 14 000 andre også.

5. august 2016Aktuelt
POPULÆRE BJØRNER: Vil du smake disse gummibjørnene med rosévin må du vente lenge.
POPULÆRE BJØRNER: Vil du smake disse gummibjørnene med rosévin må du vente lenge.

Dette vingummi-godteriet har blitt usannsynlig populært. 

Denne mer «fancy» versjonen av gummibjørner ble lansert i juni, og populariteten bare øker og øker. For å få tak i godteriet må du sette deg på venteliste, med 14 000 andre personer i køen foran deg.

Luksus-godteri

Det er den New York-baserte eksklusive godteributikken Sugarfina som står bak vingummibjørnene, som har fått navnet «All day rosé» (rosévin hele dagen).

Godteriet smaker altså av rosévin, og kommer også i en variant formet som roser. Prisen for herlighetene er ganske stiv, men fullt overkommelig hvis du elsker rosé. For ett hekto gummibjørner må du ut med 75 NOK, men dersom du virkelig har lyst til å kjøpe disse må du belage deg på en lang ventetid. 14 000 personer står allerede på listen, og det er ingen grunn til å tro at hypen vil gå over med det første.

–Flere på ventelisten har fortalt at de skal bruke gummibjørnene som en del av et frieri, og om vi kan være så snille å hjelpe de, forteller en av grunnleggerne bak Sugarfina, Rosie O'Neill, til Today.

Hun forteller videre at enkelte også har skrevet lange dikt i håp om at det skal sjarmere O'Neill til å sette de øverst på ventelisten. Men det er til ingen nytte. Siden gummibjørnene ble lansert i juni og ble utsolgt på to timer, har populariteten bare økt.

Men smaker det godt?

Så, hva smaker godteriet som «alle» vil ha for tiden? Rosévin er selvsagt et hint til smaken siden det er det disse er laget av. Men hva smaker egentlig rosévin når det ikke kommer i vinform?

Veldig, veldig godt, skal vi tro de som har smakt vingummibjørnene. Smaken er visstnok en blanding av søtt, syrlig, og rett og slett nydelig!

Hva tror du? Ville du satt deg på venteliste for å prøve gummibjørnene?

Publisert: 05.08.2016 kl. 14:58


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?