Smakfulle tips til farsdagsfrokosten

6. november 2020Aktuelt
DET LILLE EKSTRA: Frokost på sengen er en deilig start på dagen.
DET LILLE EKSTRA: Frokost på sengen er en deilig start på dagen.
Foto: VG

Spre glede og vis far kjærlighet på farsdagen med deilig frokost som barna også kan være med å lage.

Søndag 14. november er det farsdag - og fedre landet over feires med kaker og kos, kanskje noen smågaver og sannsynligvis noen varme og gode klemmer.

Hva er vel koseligere enn å vekke far med frokost på sengen? Her har vi samlet noen enkle og gode oppskrifter som både store og små kan være med på å lage for å glede pappaer litt ekstra på farsdagen.

En god start

Gjør litt ekstra stas på far med luftige og helt uimotståelige amerikanske pannekaker. Server dem i Elvis-inspirert stil med bacon, banan og peanøttsmør eller med sirup, melis og friske bær. Eventuelt alt på én gang!

Vafler er heller ingen dum idé, men kanskje far foretrekker en litt sunnere vri? Da er bananpannekaker tingen.

Tørt brød gjør seg ypperlig i arme riddere og serveringsmulighetene er mange. Det smaker godt med friske bær til, eller prøv en søtere variant med banan og sjokolade- eller nøttepålegg.

En omelett lager dere i en fei. Bruk det som er tilgjengelig i kjøleskapet som fyll i omeletten, eller gjør det enkelt og godt med søte, smakfulle tomater i. Server omeletten til rundstykker, ristet brød eller scones.

En skive med noe godt, som en avokadotoast slår nok an hos mange fedre. Vil dere ta den helt ut og imponere litt kan eggs benedict bli en slager.

Disse hjemmebakte sconesene ferdiglaget på en halvtime. De passer godt til omelett eller topp med fars favorittpålegg og en kopp kaffe til og vips, frokosten er i boks.

Publisert: 11.11.2016 kl. 14:42
Oppdatert: 12.11.2021 kl. 10:14


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?