Pastaluksus

25. august 2014Aktuelt
Ravioli med eggeplommer imponerer. Ekstra imponerende blir de når de serveres med fersk trøffel. Foto: Sabina Pensek/NTB Scanpix.
Ravioli med eggeplommer imponerer. Ekstra imponerende blir de når de serveres med fersk trøffel. Foto: Sabina Pensek/NTB Scanpix.

Svart trøffel gjør skikkelig stas på pastamiddagen.

Kjøkkenets diamant, alveeplet, den svarte dronning, duftende gullklump, den svarte perle, det aller helligste. Kjært barn har som kjent mange navn. Og kjær – for de fleste gourmeter- er trøffelen.

Har du ikke prøvd trøffel ennå, anbefales det å gjøre det helt enkelt.

En pastarett med kremsaus og revet trøffel er den perfekte nybegynnerretten. Bruk aller helst fersk pasta. Vi holder jo tross alt på med litt luksusmat her. Trøfler er dyrt. Så for å få det meste ut av dem, finhakk litt av dem og ha i sausen. Resten legger du over den ferdige pastaretten. I tynne, tynne skiver.

En omelettsufflé er også en god måte å servere fersk trøffel på. Stek hele omeletten i ovnen og topp med fersk, revet trøffel.

Mer avansert og komplisert luksusmat som garantert imponerer får du om du fyller pasta med eggeplommer og topper med tynne flak av trøffel.

Publisert: 25.08.2014 kl. 11:52
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:56


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?