Her er en God(t) magasinnyhet

20. november 2015Aktuelt
FRA DIGITAL TIL PAPIR: Nisjeredaksjonene i VG har inntil nå jobbet rent digitalt. I høst kom deres første papirmagasin Godt. I januar følger Vektklubb med sin første printutgave. Foto: Kristine Hellesland/VG.
FRA DIGITAL TIL PAPIR: Nisjeredaksjonene i VG har inntil nå jobbet rent digitalt. I høst kom deres første papirmagasin Godt. I januar følger Vektklubb med sin første printutgave. Foto: Kristine Hellesland/VG.
Audun Solberg
Audun Solberg

Her står redaksjonen i Godt.no med årets ferskeste nyhet på magasinmarkedet.

Norges største matside Godt, har samlet noen av julens beste oppskrifter i et splitter nytt magasin. Det er en del av VGs nye magasinsatsning, på nyåret kommer det også et Vektklubb-magasin og et Reise-magasin. Hver måned vil du kunne kjøpe et av disse magasinene i din nærbutikk eller kiosk.

I den første Godt-utgaven får du muligheten til å sjekke ut «Det søte liv»-blogger og Norges ukronede bakedronning Kristine Ilstads beste julegodt, TV-profilen Ida Gran-Jansen, vinner av Hele Norge baker, deler sine tips til blant annet karamellfudge og julemakroner mens kjendiskokk Lise Finckenhagen er representert med spennende oppskrifter på middagsalternativer i høstmørket. Og hvordan lager man egentlig skikkelig gode pepperkaker fra bunnen av? Svaret finner du også i magasinet.

- Jeg er utrolig stolt av at vi har dette magasinet i bladhyllene nå. Godt.no har på få år etablert seg som den ledende nettsiden for alle som er glade i og opptatt av mat. På nettsiden vår har vi tusenvis av oppskrifter og nye kommer til hver eneste dag. Samtidig vet vi at mange lesere har ønsket seg at vi skulle samle oppskrifter i et enkelt og lettbrukt hefte, og det er det vi gjør nå, sier leder av VGs nisjesider på nett, Camilla Bjørn, og legger til:

- Og så tilbyr vi selvsagt på mange helt nye oppskrifter som ekstra bonus.

- Hvorfor akkurat disse oppskriftene?

- Det er utrolig mye godt man kan lage til jul, og det er så mye vi kunne valgt. Men jeg synes vi har lyktes bra med å velge ut mye spennende og godt som legger til rette for mange, hyggelige timer på kjøkkenet, sier Bjørn. Hun legger til at redaksjonen allerede har fått flere henvendelser fra fornøyde lesere og gleder seg derfor til neste dose Godt-magasin.

- Allerede 7. desember er vi i butikkene med enda et Godt-magasin. Fokus vil fortsatt være på julen og ikke minst på all tradisjonsmaten vi spiser i julehøytiden.

Magasinet er i salg i kiosker, bensinstasjoner og i de alle fleste dagligvareforhandlere over hele landet.

Publisert: 20.11.2015 kl. 16:02


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?