Til hovedinnhold

«Farmen»-Idas søte fristelser

DOBBELT AKTUELL: Ida Gran-Jansen er i kveld på TV-skjermen i hele to timer tilsammen med både «Farmen kjendis» og «Idas Fristelser»
DOBBELT AKTUELL: Ida Gran-Jansen er i kveld på TV-skjermen i hele to timer tilsammen med både «Farmen kjendis» og «Idas Fristelser»

Den tidligere vinneren av «Hele Norge Baker» er i kveld aktuell med ny sesong av «Idas fristelser» på TV 6.


Ida Gran-Jansen (29) er for tiden på skjermen som deltager i «Farmen kjendis» på TV 2, tre ganger i uken. I kveld starter også en ny sesong av «Idas fristelser» på TV 6.

– Det er supert å være aktuell med både «Idas Fristelser» og «Farmen kjendis». Det er jo faktisk helt king kong! Flere oppdager hvem jeg er, som gjør at flere kanskje ønsker å følge bakeuniverset mitt, skriver Gran-Jansen i en mail til Godt.no, og legger til:

– Det er sjukt gøy å være i gang med ny sesong av «Idas Fristelser». Det blir så bra!

Denne sesongen har hun filmet hjemme hos seg selv, og det forteller hun gir en annen stil og følelse sammenliknet med den første sesongen.

– Jeg håper virkelig jeg klarer å formidle bakeglede og at seerne lærer mer om baking, sier hun.

I 2013 vant hun «Hele Norge Baker» på TV 3 og siden har hun blogget og gitt ut to kokebøker. I anledning at hennes eget program nå har premiere med sesong to, deler hun oppskriften på langpanne-sjokoladekake og amerikanske pannekaker med Godt.

I programmet har hun selv lagd oppskriftene og bestemt hva som skal få tid på skjermen.

– Jeg har laget oppskriftene etter hva jeg selv synes er veldig godt, hva jeg selv blir inspirert av og hva jeg selv synes er gøy å lage. Da klarer jeg forhåpentligvis å formidle dette videre.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?