Lise Finckenhagens vårlige retter

3. mai 2019Aktuelt
GRØNT ER SKJØNT: Squashruller fylt med spinat og ricotta eller en sprø «kyllingsalat» får fart på vårfølelsen. Foto: Krister Sørbø/VG
GRØNT ER SKJØNT: Squashruller fylt med spinat og ricotta eller en sprø «kyllingsalat» får fart på vårfølelsen. Foto: Krister Sørbø/VG
AvLise FinckenhagenogKrister Sørbø

Møt våren med friske smaker som saftige squashruller, knasende kyllingsalat og risotto. 

Våren er over oss, den aller beste tiden på året, spør du meg. En blir så takknemlig bare ved tanken på alt det gode vi har i vente.

Lange dager, svale kvelder og lyse netter virker som rene energiboostere. Og alle de deilige, friske råvarer som spirer og gror og nærmest spretter opp i takt med fuglekvitter - de gjør det mye enklere å gjennomføre den gode intensjonen om å spise godt (- og akkurat hva det innebærer får være opp til hver enkelt).

Selv får jeg i hvert fall ekstra lyst på litt lettere retter som smaker og strutter av grønn vår.

Publisert: 03.05.2019 kl. 12:21


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?