På jakt etter en uvanlig bryllupskake? Sjekk ut disse kreative kakene!

24. april 2017Aktuelt
MAKSIMALISME: Fra venstre: Enhjørningskake fra Anges de Sucre og mintkake fra Unbirthday Bakery. Foto: Produsentene
MAKSIMALISME: Fra venstre: Enhjørningskake fra Anges de Sucre og mintkake fra Unbirthday Bakery. Foto: Produsentene

La deg inspirere av disse iøynefallende godbitene.

Nå er det ikke lenge til Meghan Markle og prins Harry gifter seg. Paret har tidligere røpet at de går for en vårlig kake med sitron og hylleblomst, og dermed dropper den tradisjonelle fruktkaken som tradisjonelt har blitt servert i kongelige bryllup. Kaken er det Claire Ptak som står bak, og hun er kjent for å dekorere kakene sine med vakre blomster.

For ja visst er det godt med tre lag med bløtkake, men i disse dager hvor brudepar har egne emneknagger til sosiale medier, så er det kanskje verdt å legge ned litt ekstra arbeid i de visuelle detaljene.

La deg inspirere av Meghan og Harrys utradisjonelle valg, og gi bryllupsfesten en ekstra stjernekvalitet med en ny vri på bryllupskaken:

Enhjørninghorn-kake

Dette overflødighetshornet av en enhjørning-kake er det Reshmi Bennett fra London som står bak. Kaken er inspirert av en klassisk fransk croquembouche, et vannbakkelstårn, som dekkes med håndlagde makroner, karamellisert popkorn, vannbakkels, donuts, sjokoladeperler og mini-iskremer.

Det tar tre hele dager å lage den 90 cm høye kaken, og hele prosessen er såpass krevende at Bennett bare lager en i måneden, forteller hun til Delish.

Gullkake

Det er ikke fest før du har en kake med gullfugler på, pleier vi å si. Ok, kanskje vi ikke pleier å si det, men dette kanadiske firmaet spesialiserer seg i alle fall på kaker til den som liker blomsterkaskader, gullornamenter, gullglitter, og - ja - gullfugler. (Foto: Zahara Parisa)

Fantasikake

I Sydney holder bakeriet Unbirthday til, og de lager detaljrike og eventyrlig vakre kaker. Du kan velge forskjellige smaker på hvert lag, og kakene styles uten fondant, men med smørkremer og ganache.

Hver kake lages unik, og derfor er ingen kaker helt like. Men alle er garantert Instagram-vennlige og midt i blinken for et brudepar som har tenkt å vinne bryllupskonkurransen på sosiale medier.

Skyline-kake

Kjenner du et veldig urbant brudepar? Eventuelt et arkitektpar? London-bakeriet Elizabeths Cake Emporium har laget denne skyline-kaken som passer for et moderne par som er glad i minimalistiske kaker.

Krystallkake

I den grad man kan snakke om internett-bryllupskake-trender, så var geode-kaker en vinner i fjor. Krishma Maya Mandalia står bak firmaet Maya Dahlia som har vunnet priser for sine stein-kaker. Denne spesifikke kaken er laget som edelsteinen akvamarin, som var kundens fødselsstein. Hvor man skjærer det første stykket er uvisst.

Romantisk kake

Man skal ikke kimse av klassikerne, og denne fra konditor Sverre Sætre er både romantisk og forseggjort.

Hemmelig rom-kake

Denne Versailles-inspirerte kaken tok fire dager å lage og er laget av luksusbryllupskakebaker Karisha Pithwa i Creme de la cakes som spesialiserer seg på ekstravagante og grandiose asiatiske brylluper.

Donut-kake

Når brudeparet elsker donuts, så er det bare en ting å gjøre: Lag et tårn av dem, pynt med litt sukkerblomster, server og slapp av. Perfekte for det late brudeparet, eller for bryllupet som arrangeres i aller siste liten. Fra Jenni's Patisserie.

Original kake

Konditormester Kate Kippersund driver under navnet The Flying Cake og lager forseggjorte bryllupskaker utenom det vanlige, sånn som denne.

Hvordan så din bryllupskake ut? Del bildet på Instagram, og tagg det med #godtno - så deler vi det kanskje på kontoen vår!

Publisert: 24.04.2017 kl. 16:39
Oppdatert: 22.04.2018 kl. 22:18


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?