Taco på fire måter

Skikkelig fredagsmiddag blir det med taco. Lag den selv, helt fra bunnen av. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kai Nordrum.)
Skikkelig fredagsmiddag blir det med taco. Lag den selv, helt fra bunnen av. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kai Nordrum.)
Pia Cecilie Vabro

Fire spennende oppskrifter på fredagstaco.

Taco har blitt en av de aller mest populære fredagsmiddagene i Norge. Alle liker taco, og den passer godt både ved middagsbordet og som sofamat til tv-kvelden.

Her får du fire spennende oppskrifter på taco.

Lag tacoen selv, helt fra scratch, inkludert krydderblanding, guacamole, tomatsalat og bakte bønner. Eller prøv en vegetarisk variant der kjøttdeigen er byttet ut med bønnestuing. Ellers serverer du den som helt vanlig taco, med mais, salat, paprika og tacoskjell.

Tacoen kan også serveres i suppeform. Tacosuppen kommer med kikerter og toppes med revet ost og tortillachips. Tortillasuppen lager du med kylling og topper med avokado, cheddar og maistortillas.

Tortillagratengen serverer du rykende varm, rett ut av ovnen, med en grønn salat og tortillachips ved siden av.

God fredag!

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?