Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dekk bordet opp til påskefrokost

17. mars 2023Aktuelt
SØTT: Påskeharen hopper innom når det er dags for påskefrokost.
SØTT: Påskeharen hopper innom når det er dags for påskefrokost.
Foto: Produsentene

Skap påskestemning på frokostbordet med gule toner, søte eggeglass og lekne servietter.

Nå er det snart påske, og da er det koselig å dekke på til en skikkelig langdryg og herlig påskefrokost med kokte egg, nybakte rundstykker og varm kaffe på kanna.

Vi har allerede latt oss inspirere av både våren og den lekne trenden som popper opp her og der. Men nå er det altså påsken som står for tur. Da er det hyggelig med søte eggeglass, serviettringer formet som påskeliljer og kaffekopper i påskens gule toner.

Det er selvfølgelig fullt mulig å dekke til et koselig påskebord uten å måtte kjøpe masse ting: Hva med å farge egg med naturlige farger? Eller å lage søte karsehoder med bomull, karsefrø og noen tomme eggeskall?

Blomstrende serviettringer

Noen søte serviettringer kan utgjøre stor forskjell på et frokostbord. Vi falt for disse søte med påskeliljer.

Afterski-servietter

De perfekte bomullsserviettene for deg som lever og ånder for skiturer i påsken.

Fargerike eggeglass

Tenk å starte dagen med disse søte eggekaninene på bordet. Fritt for den grønne!

Dekorativ kanne

Dette er opprinnelig en gløggkanne, men den kan vel så gjerne holde påskens solbærtoddy eller kakao varm.

Varmende bordskånere

Skap litt påskegul lunhet på bordet med disse bordskånerne i okerfarget ull.

Påskeservietter

Lite gir mer påskevibber enn kaniner (unntatt kyllinger) - disse søte og dekorative serviettene passer perfekt på påskebordet.

Litt annerledes eggeglass

Hvor søte er ikke disse håndlagde papegøye-eggeglassene? Serien består av mange forskjellige dyr, så her kan du lage en liten dyrehage på bordet.

Eggeglass for hele familien

Hvis du ikke er interessert i dyreformede eggeglass, kan muligens disse morsomme figurene være noe for deg. Kanskje du finner et eggeglass som passer til hver person i familien?

Retro termos

Lange skiturer med Kvikk Lunsj og kakao hører påsken med. Da er det hyggelig å kunne dra fram en skikkelig retro og koselig termos, som denne fra Blafre.

Knallgule kopper

Koppene fra Arhoj kommer i en rekker forskjellige farger, men disse knallgule passer perfekt på et påskebord - og resten av året, for den saks skyld.

Vakkert eggeglass

Hvis du har lyst på noen litt mer klassiske eggeglass, kan kanskje disse håndmalte marokkanske være noe for deg? De kommer i mange forskjellige fargekombinasjoner.

Barnlig uttrykk

Eggeglass som er så søte at de er til å spise opp. Det lekne uttrykket vil nok falle i smak hos de minste i familien.

Planlegg påskens måltider:

Publisert: 17.03.2023 kl. 13:55


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Hvordan var din opplevelse i dag?