Til hovedinnhold

Ut i Oslo: Digg mat til under 100-lappen

26. november 2021Aktuelt
UNDER 100: Det finnes mange godbiter til en rimelig penge om du vet hvor du skal gå.
UNDER 100: Det finnes mange godbiter til en rimelig penge om du vet hvor du skal gå.
Live Austgard

Lite penger, men likevel lyst på noe godt? Fortvil ikke. Her er ni tips til bra steder med rimelige godsaker på menyen i hovedstaden.

Du får ikke en treretters i Oslo til under 100-lappen, men vi våger likevel påstanden om at du kan spise godt og bli helt ok mett på de fleste stedene under for den prisen.

Her er noen av våre go-to-steder når det er lenge til lønn og kontoen er skrapet.

Falafel n’ Juice

Denne falafelfavoritten på Grünerløkka har ofte kø, og det er ikke uten grunn. Falafelen er kjempegod, noen mener byens beste. En vanlig falafel får du for 79 kroner, mens en delux-variant koster 99 og da blir du god og mett. At maten er vegansk er et pluss.

Adresse: Thorvald Meyers gate 33c – har også en filial på Storo.

Syverkiosken

For pølseelskeren er Syverkiosken vel verdt et stopp. Lompene er ferske og pølsene spesiallaget, men det som gjør den ikoniske pølsekiosken til en favoritt er alt det digge tilbehøret!

Adresse: Maridalsveien 45b

Burek factory

De har kanskje byens beste, største og sprø og saftigste børeks i denne sidegaten på Grünerløkka. De er ikke kjipe med fyllet her og børekene går unna, så det kan være lurt å være tidlig ute om du skal ha med deg noen godsaker herfra. Prisen er 69 uansett hvilken du velger, men de stenger klokken 18.00.

Adresse: Schleppegrells gate 2a

Punjab Tandoori

Her kan du få ikke bare en smakebit, men en hel middag på Grønlands ikoniske, indiske restaurant. Det er en virkelig god deal å få både kyllingcurry, ris og nan for 95 kroner. Er du på jakt etter fancy interiør eller jålete mat, er dette ikke stedet, men her blir du god og mett for hundrelappen din.

Adresse: Grønland 24.

Focacceria

Solide stykker med focaccia toppet med alle slags godsaker finner du ved siden av Villa Paradiso på Grünerløkka. Den enkleste koster 52, mens vil du ha på mer fyll koster det opp til 72 for en bit.

Adresse: Markveien 34

De Mi Tierra

Empanadaene Oslo raver over finner du hos den nye mathallen Via Village i Vika. Du får to lubne empanadas for 90 kroner og kan velge mellom fyll med kylling, okse, creamy corn, ost og skinke eller ost og sopp. Kanskje litt snaut, om du er supersulten.

Adresse: Munkedamsveien 26

Vil du lage dine egne empanadas etter De Mi Tierras oppskrift har de delt oppskriften med oss her på Godt.

Der Peppern gror

Velger du deg en Samosa Chana Chaat fra Der Peppern gror, også på Via Village, får du herlig og frityrstekt butterdeig fylt med krydret potet og erter med kikertcurry. Prisen er ikke skremmende, 85 kroner. Fikk en 5'er av vår anmelder Mathias Steinbru.

Adresse: Munkedamsveien 26

Prik Thai

For 99 kroner får du en digg thaisalat hos Prik på Via Village. Velg mellom Issan Laap Salad, enten med svinekjøttdeig eller vegetarutgaven med østerssopp. Salaten serveres med sticky rice, så du blir litt mett, men kanskje ikke veldig. Masse smak for pengene.

Adresse: Munkedamsveien 26

Mad love

Fra 40 kroner kan du få en real slice med digg pizza hos gutta på Mad Love pizza. Marianaraen med bare tomatsaus og basilikum koster minst, mens en real Luciver med salami piccante, nduja, bakt paprika, ricotta, mozzarella og tomatsaus koster 58.

Adresse: Grønlandsleiret 61b.

Du har kanskje din egen favoritt? Sharing is caring, så legg gjerne inn i kommentarfeltet!

Publisert: 26.11.2021 kl. 12:34
Oppdatert: 28.11.2021 kl. 10:19


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?