Seks enkle og gode pastaretter
Pasta gir et fullverdig måltid på et blunk.
Pastamiddager kan gjøres ferdig raskt og enkelt. Og det er god og mettende hverdagsmiddag. Med litt god timing og gode ingredienser får du løftet det til noe ekstra.
Her er noen av våre absolutte favoritter.
En annen favoritt er Lises kjøttfulle krabat med oksehale. Den tar litt for lang tid til hverdagmat, men hvis du setter av en lørdag til å koke store mengder oksehale (eller annen kjøttsaus) og fryser ned, har du mange flotte hverdagsmiddager foran deg.
Denne er utrolig enkel, med pølse eller spekemat som smaksdriver. Denne fikk vi av Kari Innerå fra restauranten Cru i Oslo.
Gnocchi (potetpasta-baller)
Hvis du vil ha en fyldigere rett, prøv denne klassikeren fra Julie.
Vårpasta: Pasta med mye grønt
...Eller du kan gå for denne florlette varianten. Den er best når de grønne sakene er i sesong, men funker ellers også.
Du kan også lage pastaretter i ovnen, som denne lekre bolognese-varianten til Lise.
Ta bilder av dine egne pastaretter og del dem med #godtno på Instagram, så velger vi deg kanskje til forsiden vår!