Nå er det få dager igjen til jul

Endelig tid for julemiddag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Endelig tid for julemiddag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Pia Cecilie Vabro

Og her finner du oppskriftene du trenger for å få julemiddagen i land.

Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk og kalkun er alle middager som serveres julaften rundt omkring i Norges land. Hva du spiser på julaften kommer kanskje an på hvor i landet du kommer fra, eller hvem du feirer jul sammen med. Uansett er julemiddagen noe vi alle gleder oss til i ukene frem mot julaften.

Nå er det bare to dager igjen til jul. Nedenfor finner du oppskriftene på de mest vanlige norske julemiddagene.

Oppskrift på tilbehøret finner du her.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?