Til hovedinnhold

Nå er det få dager igjen til jul

17. desember 2012Aktuelt
Endelig tid for julemiddag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Endelig tid for julemiddag. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)

Og her finner du oppskriftene du trenger for å få julemiddagen i land.

Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk og kalkun er alle middager som serveres julaften rundt omkring i Norges land. Hva du spiser på julaften kommer kanskje an på hvor i landet du kommer fra, eller hvem du feirer jul sammen med. Uansett er julemiddagen noe vi alle gleder oss til i ukene frem mot julaften.

Nå er det bare to dager igjen til jul. Nedenfor finner du oppskriftene på de mest vanlige norske julemiddagene.

Oppskrift på tilbehøret finner du her.

Publisert: 17.12.2012 kl. 18:08
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?