Til hovedinnhold

Slik lager du ribbe med medisterkaker og surkål

12. november 2013Aktuelt
Vi gjør klar til julemiddag med ribbe og medisterkaker. Foto: Corinna Gissemann/NTB Scanpix.
Vi gjør klar til julemiddag med ribbe og medisterkaker. Foto: Corinna Gissemann/NTB Scanpix.

Julemiddagen er noe vi alle gleder oss til.

Du kan velge blant tre typer ribbe:

  • Tynnribbe: Uten kotelettkam, til vanlig tilberedt med sprø svor.
  • Midtribbe: Med kotelettkam (tynnribbe + kotelettkam). Trenger lengre steketid enn tynnribbe.
  • Familieribbe: Midtribbe uten ryggben; enklere å skjære opp og kortere steketid.

Men uansett hvilken ribbevariant du går for skal ribben ha sprø svor og serveres med helt tradisjonelt tilbehør. Under finner du Ingrid Espelid Hovigs oppskrift på ribbe med sprø svor, gode oppskrifter på hjemmelagde medisterkaker, surkål, rødkål og brun saus.

Lykke til med julemiddagen!

Publisert: 12.11.2013 kl. 11:55
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:53


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?