Slik lager du ribbe med medisterkaker og surkål
12. november 2013Aktuelt
Julemiddagen er noe vi alle gleder oss til.
Du kan velge blant tre typer ribbe:
- Tynnribbe: Uten kotelettkam, til vanlig tilberedt med sprø svor.
- Midtribbe: Med kotelettkam (tynnribbe + kotelettkam). Trenger lengre steketid enn tynnribbe.
- Familieribbe: Midtribbe uten ryggben; enklere å skjære opp og kortere steketid.
Men uansett hvilken ribbevariant du går for skal ribben ha sprø svor og serveres med helt tradisjonelt tilbehør. Under finner du Ingrid Espelid Hovigs oppskrift på ribbe med sprø svor, gode oppskrifter på hjemmelagde medisterkaker, surkål, rødkål og brun saus.
Lykke til med julemiddagen!
Publisert: 12.11.2013 kl. 11:55
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:53
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse
Dagens beste tilbud
Godts ukemeny