Kjøl deg ned med vannmelon! Salat og seks andre friske godbiter

TASTY: Vannmelon-gele, kake med jordbær og krem og nederst til venstre: vannmelonsalat med halloumi-ost og mynte. Foto: Abeautifulmess.com/Trissalicious/Susannekaluza.com
TASTY: Vannmelon-gele, kake med jordbær og krem og nederst til venstre: vannmelonsalat med halloumi-ost og mynte. Foto: Abeautifulmess.com/Trissalicious/Susannekaluza.com
Camilla Bjørn

Enkelt og supersunt. Vannmelon er perfekt sommermat enten du har den i salat, lager smoothie eller nyter frukten som snacks med feta.

Vannmelonen består av over 90% vann men er stappfull på smak. Og kanskje aller best om sommeren når man lengter etter avkjølende og frisk mat og drikke som lesker godt. Vi har samlet de fresheste vannmelon-oppskriftene vi vet om blant bloggere i Norge og utlandet. La deg inspirere!

Del dine egne vannmelon-oppskrifter med #godtno, og vi plukker ditt bilde til forsiden vår.

Feta og vannmelon er en populær smakskombinasjon. Blogger Mammadamens vannmelon og fetasnack er akkurat passe lettspiselig for varme dager. Superenkeltå lage, men likevel litt gourmet fordi smakene utfyller hverandre så fint.

Foreldreblogger og kokebokforfatter Susanne Kaluza er en stor favoritt her på Godt. Hennes knasende vannmelonsalat er en innertier, perfekt som en mettende lunsj eller middagssalat. Oppskriften finner du på hennes blogg her.

Smuldret fetaost over vannmelonskiver med hakkede pistasjnøtter og en god flytende honning. Kan det bli bedre, ikke ifølge herlige matblogger og kokebokforfatter Monica Csango. Sjekk ut oppskriften her.

En helt nydelig og kreativ godbit fra den internasjonale bloggeren Trissalicious med lag av krem, vannmelon og fiolodeig.En skikkeligsommer-showstopper. Imponer alle med oppskriften som du finner her

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?