Chrissy Teigen feiret kommende baby med favorittkake

30. april 2018Aktuelt
VENTER BARN: Chrissy Teigen er mest kjent som modell, programleder for «Lip Sync Battle» og matelsker. Foto: Andy Kropa/AP
VENTER BARN: Chrissy Teigen er mest kjent som modell, programleder for «Lip Sync Battle» og matelsker. Foto: Andy Kropa/AP

Den vordende tobarnsmoren ble overrasket med intet mindre enn fem gulrotkaker på babyshoweren sin. 

Alle som følger Christine «Chrissy» Teigen på sosiale medier vet at hun er en «foodie» av rang. Modellen og kokebokforfatteren har blant annet droppet Oscar-fest for å spise taco fra en food truck.

Nylig ble hun og ektemannen John Legend, som venter barn nummer to i juni, overrasket med en babyshower arrangert av blant annet Kim Kardashian. Ikke bare er maten blitt omtalt av flere medier, men nok en gang er favorittkaken til Teigen i rampelyset.

«Alle gulrotkakene i byen»

SNART TOBARNSFORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend har en datter på to år fra før av. Foto: Angela Weiss/AFP
SNART TOBARNSFORELDRE: Chrissy Teigen og John Legend har en datter på to år fra før av. Foto: Angela Weiss/AFP

Både den gravide superstjernen og flere av gjestene delte løpende bilder og videoer på Instagram Stories fra feiringen. Ifølge Refinery29 stod burgere og milkshakes fra den amerikanske fastfood-kjeden Shake Shack på menyen.

Likevel var det kakene som fikk mest oppmerksomhet: Kris Jenner hadde nemlig ikke sørget for én, men fem gulrotkaker for anledningen, skriver People.

Alle kakene var pyntet i samme stil - i lyseblått eller kremhvitt med forskjellige ordspill basert på babyfarens artistnavn, nemlig Legend. På en kake stod det «A legend in the making», mens på en annen stod det «Legendary».

Under et Instagram-innlegg fra feiringen skriver Chrissy Teigen at kvelden var perfekt og takker spesielt Kris Jenner for at hun skaffet henne «alle gulrotkakene i byen».

Savnet bryllupskaken

Det var neppe tilfeldig at gulrotkake ble den utvalgte babyshower-kaken. Da Teigen og Legend giftet seg for fem år siden hadde de en fireetasjers bryllupskake bestående av gulrotkake med kremostglasur mellom lagene. Kaken var en såkalt «naked cake» uten hverken glasur eller fondant utenpå, men pyntet med friske blomster og blader.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Matkjendisen tenker stadig på bryllupskaken - senest i april la hun ut et bilde av kaken på Instagram og skrev at hun savnet den.

I 2016 prøvde Teigen seg på en hjemmelaget gulrotkake i tre lag etter at hun googlet «best carrot cake recipe». Resultatet delte hun selvfølgelig med Instagram-følgerne, hvor hun skrøt av hvor supersaftig og smakfull kaken var.

Fikk du lyst på gulrotkake? Sjekk ut disse oppskriftene:

Publisert: 30.04.2018 kl. 22:17
Oppdatert: 30.04.2018 kl. 22:50


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?