Til hovedinnhold

Lise Finckenhagen: Grønn vri på klassikerne

I NY DRAKT: En ny vri på den klassiske bolognesen og to andre kjøttfrie klassikere står på menyen.
I NY DRAKT: En ny vri på den klassiske bolognesen og to andre kjøttfrie klassikere står på menyen.

Hadde vi ikke sagt det, hadde du kanskje ikke engang lagt merke til at vi har byttet ut kjøttet i disse klassiske rettene. Så gode er de!


Egentlig er det ganske morsomt de gangene man tar en klassiker, gjør den kjøttfri – uten at du sitter og tenker over at du savner noe.

Det kan være mange gode grunner til å velge seg en smaksrik og mettende grønnsakbasert middag. Føles godt for kroppen gjør det, og så vet vi jo at det ikke er så aller verst for miljøet heller.

Kjedelig-stempelet har de grønne alternativene kvittet seg med for lengst. Med dybde og umami i smaksbildet og variasjon i konsistenser trenger man absolutt ikke å være vegetarianer for å velge grønt.

Er du sulten er det grunn god nok til å teste ut «Blomkål Bolognese», «Sopp Stroganoff» og «Chili sin Carne»!

Har du mer lyst på en klassisk kjøttmiddag? Sjekk ut oppskriftene her:

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?