Helgens meny er klar

Kos deg med deilig skrei, sitrusmarinert kyllingfilet og en varmende gulasjsuppe denne helgen. (Foto: Synøve Dreyer/Alf Børjesson/Kim Nygård.)
Kos deg med deilig skrei, sitrusmarinert kyllingfilet og en varmende gulasjsuppe denne helgen. (Foto: Synøve Dreyer/Alf Børjesson/Kim Nygård.)
Pia Cecilie Vabro

I påskens ånd har vi funnet frem tre "gule" middager denne helgen; hvitvinsdampet skrei med safransaus, sitrusfileter av kylling og gulasjsuppe.

Før vi tar frem lammelåret og grillpølsene, byr vi på noen litt alternative påskegule middager.

Hvitvinsdampet skrei med safransaus

Smakfull fisk i gul saus, server med kokte poteter og deilige grønnsaker.

Hvitvinsdampet skrei med safransaus. (Foto: Eksportutvalget for fisk/Synøve Dreyer.)

Sitrusfileter av kylling

En krydderstekt rett d kan gjøre akkurat så ”hot” som du vil.

Sitrusfileter av kylling. (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Alf Børjesson.)

Gulasjsuppe

Suppa kan lages helt ferdig, om du vil flere dager i forveien – det eneste du trenger før servering er et grundig oppkok.

Gulasjsuppe. (Foto: Kim Nygård.)

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?