Helgens meny er klar
I påskens ånd har vi funnet frem tre "gule" middager denne helgen; hvitvinsdampet skrei med safransaus, sitrusfileter av kylling og gulasjsuppe.
Før vi tar frem lammelåret og grillpølsene, byr vi på noen litt alternative påskegule middager.
Hvitvinsdampet skrei med safransaus
Smakfull fisk i gul saus, server med kokte poteter og deilige grønnsaker.
Hvitvinsdampet skrei med safransaus. (Foto: Eksportutvalget for fisk/Synøve Dreyer.)
Sitrusfileter av kylling
En krydderstekt rett d kan gjøre akkurat så ”hot” som du vil.
Sitrusfileter av kylling. (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Alf Børjesson.)
Gulasjsuppe
Suppa kan lages helt ferdig, om du vil flere dager i forveien – det eneste du trenger før servering er et grundig oppkok.
Gulasjsuppe. (Foto: Kim Nygård.)