Gresselig godt til Halloween

13. oktober 2014Aktuelt
Gresskarsuppe i sin egen bolle – her får du brukt gresskaret både i matlagingen og til pynt. Foto: La vanda/NTB Scanpix.
Gresskarsuppe i sin egen bolle – her får du brukt gresskaret både i matlagingen og til pynt. Foto: La vanda/NTB Scanpix.

Lag mat og søtt på gresskar i anledning Halloween.

Vi har ikke så lang tradisjon for å feire Halloween i Norge, men når vi først er i gang bør vi ta det helt ut.

Når vi har skåret masker av gresskarskallet må vi bruke fruktkjøttet til noe også - her får du oppskrifter på både salt og søtt med gresskar.

Lag en deilig, varmende suppe på gresskar - server den med knasende sprø gresskarkjerner og litt frisk rømme pisket inn. Gresskar kan også brukes i scones, da blir de litt ekstra spennende og ekstra saftige.

Gresskarpai kan du friste med servert med malt kanel strødd over og nypisket vaniljekrem. Eller lag en formkake med krydder og gresskar og pynt med passende Halloweengodteri.

Happy Halloween!

Publisert: 13.10.2014 kl. 11:36
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:57


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?