Lise Finckenhagens grillspyd: Raskt, godt og spiddet

FRA GRILLEN: Endelig er sesongen for grilling i gang igjen. Denne uken gir Lise Finckenhagen deg oppskriften på fire deilige grillspyd. Foto: Krister Sørbø/VG
FRA GRILLEN: Endelig er sesongen for grilling i gang igjen. Denne uken gir Lise Finckenhagen deg oppskriften på fire deilige grillspyd. Foto: Krister Sørbø/VG
AvLise FinckenhagenogKrister Sørbø

De beste grillspydene lager du ganske enkelt selv.

Det er slettes ikke snakk om noe avansert og tidkrevende grilling her, men for ekstra smak kan kjøttet gjerne marineres natten over (uten at det blir noe mer komplisert av den grunn).

Husk forresten å legge trespyd i bløt før bruk for å unngå ubehagelige overraskelser som brennende pinner. Grilltiden vil naturlig nok variere noe i forhold til hva som er festet på spydene, men det meste er klart på ganske få minutter, så dette er deilig hurtigmat fra grillen.

Raskt, godt og spiddet!

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?