Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Baketilbehøret du trenger til 17. mai

12. mai 2022Aktuelt
FARGERIKT: Få litt ekstra bakeglede med en bakebolle i flotte farger.
FARGERIKT: Få litt ekstra bakeglede med en bakebolle i flotte farger.
Foto: Produsentene

Bak så busta fyker til årets 17. mai med lekre bakeboller, søte kakefat og stødige kjøkkenmaskiner.

Kaker og søtsaker er en stor del av 17. mai-feiringen. Noen sverger til pavlova, andre til ostekake. Eller kanskje favoritten er verdens beste – eller kvæfjordkake, da.

Under har vi samlet noen av våre bakefavoritter, nå som vi virkelig nærmer oss nasjonaldagen.

Springform og kakefat i ett er en genial oppfinnelse, særlig hvis du for eksempel skal lage klassisk ostekake med gelélokk (som jo er ganske umulig å flytte rundt).

Bli inspirert av denne lekre bakebollen med mønstre neste gang du skal lage sukkerbrød eller oreokake.

Vi elsker denne bakebollen med dens nydelig blåfarge. Ikke bare har den en praktisk størrelse, men utseendet gjør at den fint kan stå på kjøkkenbenken hele tiden – kanskje som et fruktfat?

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?