På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.
Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».
Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.
I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.
Dekk bordet som på fransk bistro
Ta med deg bistrofølelsen inn på kjøkkenet hjemme og inviter til hyggelige middagsselskaper i høst.
Når høstvindene kommer inn over landet, blir vi ekstra inspirert til å gjøre det litt ekstra koselig å være innendørs.
Aller helst skulle vi sittet på en fransk bistro med venner og familie hele høsten. Men du trenger ikke legge høstferien til Paris for å oppnå den samme stemningen.
Vi har latt oss inspirere og er klare for å ta med oss følelsen av uformell og intim restaurant inn på kjøkkenet.
For at det ikke skal føles ut som du befinner deg i en kulisse fra Hollywood-versjonen av Paris er det fint med en moderne vri. Velg de fargene du liker best og kombiner med ting du har fra før av og er glad i.
Å lage mat til gjester om høsten er en drøm. Langtidskokte gryter, varmende supper og andre rustikke retter er raus og deilig mat, og dessuten lettvint for den som heller vil bruke tiden på å omgås med besøket. Å dekke et hyggelig bord får du også tid til!
I høst vil vi gjerne by på både fransk løksuppe, pasta med langtidskokt oksehaleragu og Svein Erik Renaas lasagne med ramsløk. Enkel, men raus mat det er vanskelig å mislike.
Mens dere venter på maten er det hyggelig å gi gjestene noe smått de kan begynne å bite i. Bak selv eller kjøp et godt surdeigsbrød. Server i en lekker brødkurv – som denne designklassikeren. Legg til pisket smør og gjestene blir garantert imponert!