Ukemeny for uke 21

16. mai 2023Aktuelt
GYLNE OG GODE: Ovnsbakte fiskepinner med remulade er en sikker vinner på middagsbordet.
GYLNE OG GODE: Ovnsbakte fiskepinner med remulade er en sikker vinner på middagsbordet.
Foto: Sara Johannessen Meek / VG

Fristende salater, pastaretter og hjemmelagde fiskepinner er blant det som står på ukemenyen.

Hver uke setter vi sammen en ukemeny, slik at dere kan la dere inspirere til å lage noe godt til middag.

Noen dager har du kanskje lyst på noe som er raskt å diske opp, mens andre dager er det mer overskudd til å lage fiskepinner eller kjøttboller helt fra bunnen av. Eller så kan du bruke ukens retter som et utgangspunkt ved å bruke deler av oppskriften, og lag for eksempel potetmos og fløtesaus selv til ferdige kjøttboller.

På ukens ukemeny finner du også freshe retter som cæsarsalat med ny vri og salatwrap fylt med smaksrik kjøtteig, samt alt i en form-kylling, gratinert bolognese og nydelig ravioli.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Vil du få inspirasjon og tips til gode oppskrifter? Den lille salatkokeboken inneholder over 40 deilige oppskrifter, og kan kjøpes i vår nettbutikk (fri frakt!)

Publisert: 16.05.2023 kl. 12:49
Oppdatert: 16.05.2023 kl. 14:31


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?