Hjemmelaget burger på 11 vis

23. mai 2013Aktuelt

Ost- og baconburger, chiliburger, eller varianter med sunn fisk. La deg inspirere av disse deilige burgerne.

Den beste hamburgeren lager du lett selv. Her deler noen av Norges beste matbloggere sine beste tips og oppskrifter for max smak. Lag disse så blir du «king of the grill».

Foto: Kilde: Trinesmatblogg.no

Matbloggdronning Trine Sandberg har oppskriften på denne spansk-inspirerte hamburgeren med chorizo som tilbehør. Skikkelig grom!

Foto: Foto: Annicaommat.wordpress.com

Enekel og veldig god, her har Annica blandet en boks tunfisk med majones og laget en digg alternativ burger. Hun gir deg også oppskriften på hjemmelagde hamburgerbrød, takk Annica!

Foto: Kilde: Lizasmatverden.blogspot.no

Selvfølgelig kan en burger være sunn, særlig denne som Liza har laget med torsk og sei. Til burgeren lager du selvfølgelig en coleslaw og hjemmelagde hamburgerbrød, og det finner du også oppskrift på i den fine bloggen til Liza.

Foto: Kilde: Dugurd.com

Alle liker laks, og hvorfor gjøre det vanskelig når du kan lage en burger med laksefileter slik som i bloggen Dugurd.

Foto: Kilde: Elinlarsen.net

Elin Larsen lager ikke bare Norges beste 17. mai-kake, men også denne fantastiske burgeren er fra Elin. Sinnssykt digg, som hun sier selv.

Foto: Kilde: Ferdakost-no.com

Ren laks toppet med ekte geitost og en tykk tomatrelish er noe vi alle kan elske, og oppskriften fra Ferdakost fortjener all ros. Anbefales!

Foto: Kilde: hagetilmage.wordpress.com

Skvalderkål har du kanskje ikke smakt før, så prøv det i denne spennende burgeroppskriften fra Anders Totland. Absolutt super!

Foto: Kilde: Helleskitchen.org

God smak er det viktigste, og det får du i denne herlig kyllingburger fra Helles kitchen.

Foto: Kilde: Idefull.no

Rødbete ja, hvem hadde trodd at det blir en super burger. Jo, Tove forteller deg hvordan, og gled deg til en skikkelig rød burger.

Foto: Kilde: Etliteland.blogspot.no

Her ser du hva elgkjøtt bør brukes til! Elgburger selvfølgelig, med høsteple, bacon og sopp. Absolutt fantastisk.

Foto: Kilde: Myfoodpassion.net

Middag på terrassen bør ikke være for komplisert, og Mette viser deg hvordan du fikser den beste kyllingburgeren til grillen.

Blir du ikke mett av dette er det ikke håp, men du kan sjekke listen med 17 vanvittige ostesmørbrød. Når du lager disse burgerne selv, fortell oss hvordan den ble. Ta et bilde og del det på Instagram med taggen #godtno, og send oss en epost hvis du vil at vi skal ta med din matblogg vår neste liste.

Er du en levemann, da bør du lage denne luksusburgeren også. Laget med bra oksekjøtt og ordentlig mozarella. Er du en villmann, ja da finner du mer å fråtse i her!

Publisert: 23.05.2013 kl. 14:16
Oppdatert: 23.05.2013 kl. 15:57


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?