Til hovedinnhold

Helgens meny er klar

13. november 2012Aktuelt
Kjappe helgemiddager; fort gjort og så godt! (Foto: Terje Visnes/Alf Børjesson/Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)
Kjappe helgemiddager; fort gjort og så godt! (Foto: Terje Visnes/Alf Børjesson/Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)

Gjør det fort denne helgen – her får du tre helgemiddager som er ferdig på under 20 minutter.

Noen ganger vil vi at det skal gå fort på kjøkkenet, selv om det er helgefri; men godt kan det bli allikevel, denne helgen kan du by på spagetti med gorgonzola, scampiwok og kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød – alt ferdig på under 20 minutter.

Spagetti med gorgonzola

Prøv denne oppskriften på spagetti med svin og gorgonzola. Maten lages rett før den spises, og all tid du sparer, kan du bruke til hva du vil.

Spagetti med gorgonzola.
Spagetti med gorgonzola.
Terje Visnes

Spagetti med gorgonzola. (Foto: Terje Visnes.)

Scampiwok

En sunn wok med deilige scampi. Denne er rask å lage – scampi trenger kun et par minutter steking.

Scampiwok.
Scampiwok.

Scampiwok. (Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Alf Børjesson.)

Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

Kyllingfilet er utrolig mørt og passer perfekt på et spyd. Spydene kan du grille eller steke i stekepannen.

Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød.
Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød.

Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.)

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?