Til hovedinnhold

Velkommen til nye Godt!

VELKOMMEN: Godt-journalistene Mona Bristøl og Natalie Ngo Granum er glade for å kunne vise frem nye Godt.
VELKOMMEN: Godt-journalistene Mona Bristøl og Natalie Ngo Granum er glade for å kunne vise frem nye Godt.

I dag feirer vi at siden vår har fått nytt design og flere forbedrede funksjoner.


Siden Godt for første gang ble lansert i 2013, har vi vokst til å bli Norges største matside. Målet er i dag, som den gang, å spre matglede - og det har vi lyst til å fortsette med inn i fremtiden. Etter alle disse årene med samme utseende er vi nå stolte og glade over å endelig ha noe nytt å vise frem. Ikke bare er utseendet nytt, det er også noen endringer på brukerfunksjoner. Samtidig vil vi understreke at siden er stadig under utvikling og at flere forbedringer vil komme i dagene, ukene og månedene som kommer.

Nytt søk

Selv om siden ser helt annerledes ut, skal vi fortsette å hjelpe deg å finne noe godt å spise. La deg inspirere av våre flere tusen oppskrifter levert av Godts faste bidragsytere, Lise Finckenhagen og Kristine Ilstad, samt flere kokker, matbloggere, matprofiler og Godt-journalistenes egne. Vi håper at den nye søkefunksjonen nå skal gjøre det enda lettere for deg å finne frem til våre oppskrifter - enten du er på jakt etter raske middager, festmat, noe søtt til kaffen eller den beste kaken til selskapet.

I ditt daglige søk etter hva du skal lage til middag kan du også hente inspirasjon fra vår ukemeny, som du nå finner høyt oppe på Godt.no-forsiden.

Og når du har funnet en oppskrift du vil lage og er i gang med matlagingen, kan du enkelt huke av på hvert steg underveis inne i oppskriften.

Kokebok-samling

Samtidig håper vi også at du vil (fortsette) å lagre dine favorittoppskrifter i kokebøker. Kokebok-funksjonen finner du nederst på siden. I nærmeste fremtid vil det skje flere spennende utvidelser av disse, blant annet vil kokebøkene bli mulig å dele med andre lesere. Vi ser også på muligheten for at du skal kunne opprette og dele dine personlige oppskrifter. Det eneste vi trenger av deg for at du skal kunne skape din egen personlige kokebok-samling, er at du er innlogget hos oss. Kokebøkene dine kan du redigere ved å gå inn på profilen din.

Tips og triks

Vi har også laget en ny kategori, som vi har kalt «Tips og triks». Du finner denne i menyen øverst til venstre. Her samler vi alle artikler som gir gode tips og råd til deg som hjemmekokk og matelsker, som kanskje gjør deg litt smartere, litt mer effektiv, ja, rett og slett litt råere på å lage mat. Under «Tips»-siden vil du finne korte og konkrete saker som gir deg små hverdagslige råd, som hvordan du kutter en løk, mens du under «Guider» vil finne mer omfattende artikler hvor du kan fordype deg i ulike temaer, som hvordan du lager hjemmelaget italiensk pizza.

Under «Anmeldelser» har vi nå samlet våre faste ukentlige spalter restaurantanmeldelser og vintips. Her vil du også finne tester av alt fra takeaway-mat til produkter.

Vi skal selvfølgelig fortsette å skrive engasjerende nyheter om det som rører seg i mat- og restaurantverdenen. For å få til det, er vi helt avhengige av tips fra dere leserne. Har du et tips, forslag til sak eller kommentar til innholdet på Godt? Send oss gjerne en mail her!

Fortell oss gjerne hva du synes om den nye nettsiden. Og ikke glem og følg oss på Instagram @godtno for mer matinspirasjon.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?