Fyldig, søtt, fett og litt salt - skikkelig jul
Lag julegodterier med nøtter og sjokolade. Ypperlig til portvin i adventstiden.
Hjemmelaget julegodteri er morsomt å lage og godt å spise. prøv å lage brente mandler og dyppe dem i smeltet sjokolade, ekstra fine blir de om du ruller dem i kakaopulver eller melis etterpå. Pistasjekuler lager du med marsipan, pistasjemasse og mandler.
Chocolate cookies er laget med havremel, hasselntter og mørk sjokolade og holder seg best om du oppbevarer dem mørkt, i en lufttett boks. Kransekake hører julen til, i stangformat er den mye lettere å lage, og de blir lekre pyntet med god, mørk sjokolade.
Biscotti er italienske kjeks, som kuttes halvveis i stekingen; prøv deg på disse lekre italienske småkakene. Sarah Bernard er en gammel klassiker, som slett ikke har godt av moten; små munnfuller med smak av mandel og sjokolade.
Publisert: 12.11.2013 kl. 14:27
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:53
Lag deg en gratis konto