Skolebrød og andre boller
Prøv en av disse seks oppskriftene på boller med forskjellig smak.
Er det hveteboller med sjokoladebiter som er favoritten? Eller liker du best kanelboller?
Uansett er det nesten ingenting jeg vet om som lukter så deilig som helt nystekt, søt gjærbakst.
Kanskje det er fordi den føles så velfortjent? Etter elting, forheving, utrulling, etterheving og steking, er den ferdige gjærbaksten uendelig velkommen.
Her får du oppskrifter på både kanel- og kardemomme-boller, skoleboller med vaniljefyll, Bergenske skillingsboller, vanlige hveteboller (med sjokolade) og, for meg, helt nye appelsinboller – med rosiner. Så det er bare å brette opp armene, eller finne frem kjøkkenmaskinen, og sette i gang.
God baking!
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:30
Lag deg en gratis konto