Til hovedinnhold

Skolebrød og andre boller

13. november 2012Aktuelt
Disse hvetebollene kommer med en liten overraskelse - små biter av sjokolade er bakt inn. (Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter.)
Disse hvetebollene kommer med en liten overraskelse - små biter av sjokolade er bakt inn. (Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter.)

Prøv en av disse seks oppskriftene på boller med forskjellig smak.

Er det hveteboller med sjokoladebiter som er favoritten? Eller liker du best kanelboller?

Uansett er det nesten ingenting jeg vet om som lukter så deilig som helt nystekt, søt gjærbakst.

Kanskje det er fordi den føles så velfortjent? Etter elting, forheving, utrulling, etterheving og steking, er den ferdige gjærbaksten uendelig velkommen.

Her får du oppskrifter på både kanel- og kardemomme-boller, skoleboller med vaniljefyll, Bergenske skillingsboller, vanlige hveteboller (med sjokolade) og, for meg, helt nye appelsinboller – med rosiner. Så det er bare å brette opp armene, eller finne frem kjøkkenmaskinen, og sette i gang.

God baking!

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:30


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?