Til hovedinnhold

Tips til nistemat

13. november 2012Aktuelt
Elg og purre i piroger er snaddermat til turen. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Elg og purre i piroger er snaddermat til turen. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)

Lyst på noe mer enn slappe brødskiver med gulost i nistepakken på tur? Her får du forslag til gode alternative nistepakker.

Her får du forslag til matpakker som smaker godt på tur, noen for engangsgrillen eller bålet, og noen som kan tas rett opp fra tursekken og nytes som de er.

Lag en deilig matpakke av fiskekaker, enkelt og mettende. Pinnebrød er velkjent for mange, her får du oppskrift på en gourmetvariant med chorizo og basilikum.

Wraps med marinert kylling faller i smak både hos store og små turgåere. Har du med engangsgrill eller tenner bål, kan du lage matpakker i folie som du varmer opp når du kommer frem til rasteplassen; prøv enten med laks eller pølse. Elgpiroger er også et spennende alternativ, og kan nytes både kalde og varme.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:53
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:50


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?