Piknikmat med en vri

21. juli 2015Aktuelt
PIKNIK: Parkmat kan være så mangt. Hva med en digg lakseburger, eller en nydelig limpai (som lages på 1-2-3)? Foto: Sara Johannessen/VG
PIKNIK: Parkmat kan være så mangt. Hva med en digg lakseburger, eller en nydelig limpai (som lages på 1-2-3)? Foto: Sara Johannessen/VG

En nærliggende park egner seg perfekt til den beste sommeraktiviteten – nemlig utespising.

Og en spontan grilltur krever ofte ikke mer en noen gode pølser og glade mennesker. D et viktigste er jo tross alt å komme seg ut når solen skinner. Men noen ganger er det hyggelig å legge litt ekstra i maten.

Små stykker kjøtt eller fisk er perfekt til små griller og er lett å frakte med seg, sørg bare for fornuftig og god innpakning. Hva sier du til en saftig lakseburger med «chilislaw» i luftig brioche? Eller kanskje sitronmarinert kylling med parmesan og grillet nektarin kan friste? Og glem for all del ikke dagens dessert: en frisk, søt og syndig «limepai» med sprø smuler og rørte bringebær.

Denne lekre lille menyen krever litt forberedelser hjemme på kjøkkenet, men er absolutt verdt innsatsen. Og selve grillingen er gjort unna på få minutter.

Skulle det være slik at du ikke har en park i nærheten, vil en strand, plen eller bakgård gjøre akkurat samme nytte. Sommerdagen nytes best med noen medbragte fristelser!

Sjekk ut Lise Finckenhagens piknikfristelser under:Del dine piknikfavoritter på Instagram, og merk bildet med #godtno. De beste bildene deler vi på forsiden!

Publisert: 21.07.2015 kl. 13:49


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?