Åpner trendy kafé som kun selger frokostblanding
Hvem sier at frokostblanding kun skal spises til frokost? I hvert fall ikke tvillingene Alan og Gary Kerry som nå åpner Storbritannias første frokostblanding-kafé.
Kafeen heter «Cereal Killer», og har gått som en farsott over Internett de siste dagene. Den skal åpne i trendy Shoreditch i Øst-London i starten av desember.
Til det britiske nyhetsnettstedet Independent forteller den ene gründeren, Alan Kerry, at han ønsker å gjenskape gleden av å spise frokostblanding som han følte da han var barn.
På den knasende sprø kafeen skal de servere over 100 forskjellige frokostblandinger fra land over hele verden, inkludert USA, Frankrike, Australia, Sør-Afrika og Sør-Korea, ifølge et presseskriv.
I tillegg til frokostblandingene skal kundene kunne velge mellom 13 forskjellige melketyper, blant annet ris-, soya-, mandel-, hvete- og hasselnøttmelk. De får også muligheten til å toppe det hele med over 20 forskjellige toppinger, som marshmallows og Oreokjeks, skriver Mashable.
Det kan virke som at det ikke står noe i veien for å mikse forskjellige frokostblandinger heller. På kafeens hjemmeside beskriver de blant annet komborettene «Smore than words», som består av Golden Grahams-frokostblanding som smaker honning og brunt sukker, mini-marshmallows og sjokolademelk, samt «Crunchy nutcase» av Crunchy Nut Cornflakes, knasende sprø nøtteklumper, valnøtter, pekannøtter og hasselnøttmelk.
Dette er for øvrig ikke den første frokostblanding-kafeen i verden. I USA finnes det til og med en frokostblandingskafékjede, «Cereality», som selger både varme og kalde frokostblandinger. Her går de ansatte under navnet «cereologists», og bruker pyjamaser som uniform, ifølge kafékjedens hjemmesider.
Ville du ha spist på en frokostblandingskafé? Diskuter gjerne i feltet under.